МЕСІЯ Й СИЛОВІ СТРУКТУРИ
Прокуратури та поліції не буде в Україні,
Суди й фіскали пропадуть у Богом вибраній країні
Володар світу у Державі Божій – це Закон і суд,
Бо пропаде полова у Вітчизні й разом з нею бруд.
Спасителя у краю скоро пануватиме лиш влада,
Миряни назавжи забудуть зло і грязне слово зрада.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.01.2019 р.
Написано вночі – 02:20
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)
Людмила Мойсевич: