МЕСІЯ Й БОЖА МОВА
Велична – Божа мова українська в Україні,
Бо Сам Творець-Отець Небесний нею розмовляє.
Гряде на трон Володар світу в Божому промінні,
Він пише правду й до молитви всіх мирян вмовляє.
Ісус Христос почув на солов’їній перше слово –
Це Господа Вкраїна та земля маєстатична.
Тож на Святій Землі немає місця для полови,
Бо Божа – це країна мелодійна й поетична.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.01.2019 р.
Написано вночі – 00:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)