МЕСІЯ, БОГ І МАМА
Я з Богом розмовляю, Мамо, як з Тобою,
Бо Ним Я коронований Володар світу.
Мій Брат Ісус і Ми родилися зимою.
Тож Я з Отцем зерном лишаюся довіку.
Чи літом, осінню, зимою, чи весною,
В Нас з Батьком, Мамо, повсякденне – спілкування,
Бо Я завжди живу із Трійцею Святою,
Від Господа прийму ось-ось успадкування.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.01.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)