МЕСІЇ – ДВА СТРІЛЬЦІ
Месії народилися зимою,
Один за одного стоять горою.
Їм небо відкривається весною,
Бо Двом Отець судив важку дорогу.
В Ісуса Яр – період Воскресіння,
Андрій гряде до вічного престолу.
Отцем дароване для них – спасіння,
Бо гідно на землі навчались в школах.
А шлях пройшли Вони достойно свій,
Хоч і нелегко в молодому віці,
Бо зло їм підкидало різних змій,
Але на Них чекали Їхні вівці.
О, Батько наш Небесний, Нам прости,
За наше зіслання зерно збирати.
Ми з гордістю несем Свої хрести,
Але без Тебе будем сумувати.
Закони Божі будуть на планеті.
В книжках читайте правду й в інтернеті.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.12.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)