Один-однісінький листок зоставсь в календарі…
Із ним останній року день минає…
А завтра новий рік вже покрокує по землі...
Що принесе він нам?.. Ніхто не знає…
Останній лист... Потроху добігає до кінця
Історія, що рік як почалася...
І дуже шкода, що назад немає вороття,
Як не старайся ти, така вже вдача…
Останній лист... Немов останній подих, крайня мить...
А далі що?.. Ти спробуй, догадайся!..
Все буде так, як хочеш того ти... Продовжуй жить...
Люби життя... Люби і не вагайся…
Останній лист... Ти відірви його і не жалкуй...
І мрій про новий день... Про день прийдешній...
Ти сам своє життя твори... Ти сам у нім пануй...
І допоможе най тобі Всевишній...
З Новим роком! З Новим щастям! Кохайте та будьте коханими!
Анатолій Розумний
31.12.2018