(дитяча версія пісні «Плакала» гурту «Казка»)
1. Зима прийшла, снігом шлях весь за-мела.
Мороз із вітром щипа,
Ніс почервонів,
Лице в вогні.
А літо в сні, де дні -
Тепло морів?
Менше слів, більше рухів.
Врятую від стріл зими світ я хоч так:
Бабу зі снігу зліплю,
Пісню заведу
Про весняну́
Оту пор́у,
Як квіт-не
Все довкруж.
Менше слів більше діл́а.
Приспів 1:
Прийшла пора зима і холод принесла,
Сніжинок натрясла, все біліється.
Мороз – і дітвора втікає зі двора
І маминою ласкою гріється.
2. Сидіти в хаті весь день не буду я.
Із друзями у саду
Сніжок наліпл́ю,
За п’ятдесят,
Будем кидать
І смі-хом
день стрясать.
Менше слів, більше діла.
Приспів 2:
Прийшла пора зима і холод принесла,
Сніжинок натрясла, все біліється.
Мороз, та дітвора – нікуди зі двора,
Стрибає, ліпить, бігає, гріється.