Зняли краватки й ділові костюми,
Зробили зачіски, яскравий макіяж,
Відвідали салони й б’юті-руми,
У новорічний ринули кураж.
Начальство до земних колег спустилось,
У тостах легко перейшли на «ти»,
Чи так було, чи це усе наснилось,
Не так і просто відповідь знайти…
***
Прокинетеся завтра на похмілля,
Ви звільните свідомість із тенет,
Все ж добре, свято вже напередодні,
Та є сюрприз – загляньте в інтернет.
Цікаве відео вчорашнє у ютубі,
І популярність, що не мить – росте,
Оце ганьба в квадраті і у кубі,
Монтаж? Всилилось щось?... тут щось не те.
Якась актриса, (так на мене схожа),
Із усіма пила на брудершафт.
Й до шефа в край стола (п’янюча рожа),
Долала через страви цей ландшафт.
Цікавилась: на стільки поважає
Наш керівник свій цінний персонал?
На барній стойці разом танцювали,
Зробили під ялинкою привал.
Горлали в мікрофон, мов символ року,
Від децибелів ледь не луснув зал,
Аж поки креативний наш директор
Не присвітив бухгалтеру фінгал…
***
А після свят в Сірка позичим очі,
Сховаєм совість, ввімкнем позитив,
І швидше постараємось забути,
Який же був у нас корпоратив.