МЕСІЯ ТА ВІДКРИТЕ НЕБО
Відкрив Отець Небесний небо для Месії,
Бо вже настав Його сорок дев’ятий рік.
Зерно Отця давно живе лиш при надії,
Бо знає прийде скоро Божий чоловік.
А в оний час пророки описали правду,
Гряде Вкраїну муж на білому коні
І візьме на землі в могучі руки владу
І сяде на Святий Престол Всесвітній у вогні.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.12.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)