Я РІДНИЙ БРАТ ІСУСА
Я рідний Брат Ісуса,
Який життя віддав.
До Нього Я молюся,
За нас Він всіх страждав.
За Мене і за люд,
Розп’яли Сина Бога.
А вирішив так суд,
Душа у них убога.
Людці смілись з Нього,
Ти доведи, що Бог,
Кричали до Святого, –
Отець, прсти – це гог.
Які невдячні досі,
Чому в нас суд, як бруд…?
А владі все у носі –
Це політичний труп.
Їм в кирпі людське горе
Й мирян моїх біда.
Вони беруть побори
І Мій народ з’їда…
Кермо брехливе в нас,
Все бла, бла-бла та бла –
Це для полови клас,
Ядру – це кабала.
Політики не буде
І уряд пропаде.
Про них усі забудуть,
Володар вже гряде.
– Це підло, низько й гидко,
Зерну брехати в очі.
До зла прийде час швидко,
Мої слова пророчі.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.12.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)