Вся нечиста сила збіглась в Україну
Дурять українців всякими словами,
Будьте певні виборці їхніми ділами
Та шукайте чесного який буде з вами!
Хто там ще байдужий та не зна як бути
Треба йти на вибори щоби вся ця нечисть
З вашою байдужістю до вас не прилипла
Ї пішов до пекла рогатий парламент.
Хто якщо не ми з вами будемо богами
Оберемо батька та не між чортами.
Від батька залежить доля України,
Що буде з дітьми, вашими синами.
Голосуйте впевнено
Правда вся за вами
В єдності є сила
З божими словами!
5.11.2018р.