НАМІСНИК БОГА – МЕСІЯ
В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа,
Моліться Богу, бо іде у світ розруха…
Страшні настануть скоро на планеті дні,
Володар світу сяде на престол в вогні…
А незабаром завірюха розпочнеться,
Земля і люд від неї дуже колихнеться…
– Це вистражданий гнів Небесного Отця,
Полова ображала небо і Творця…
Месія просить і попереджає всіх,
А ви Його слова перетворили в сміх…
Намісник вислуховує хулу на Бога,
Бо лишиться зерно й гряде нова епоха….
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
26.12.2018 р.
Написано вночі – 01:35
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)