БРАТИ – МЕСІЇ
Ісус Христос – Месія і Син Божий,
Андрій – Володар світу і Месія.
Брати одне на одного є схожі,
Зберуть зерно, що їх Отець посіяв.
Творець свою любов зіслав на муки
І в кожного був свій тернистий шлях.
Одному розіп’яли ноги й руки,
А другий сім діб в комі – й інший цвях.
Достойно по землі пройшли Сини,
Несли лиш аксіому для Мирян.
Немає правда і життя ціни, –
Буття безцінне у Моїх краян.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.12.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)