Я бачу сум в твоїх очах
Що причаївся хижим звіром
Відлуння холоду в ночах
І не захищена довіра
Злетіла стрімко до небес
Як птах коханням окрилЕнна
Потрапивши у край чудес
Та тільки доля не збагнена
Злетіла щоб упасти ниць
Тепер пливеш за течією
Для нього ти лише каприз
Він не кохав тебе душею