БОГ ТРИ В ОДНОМУ
– Це Бог Отець, Бог син й Бог Дух Святий.
У світі три водному – Бог один.
Ісус тернистий шлях ішов побитий,
Бо на хресті спасав людей родин.
І затремтів диявол від величчя,
Отця останній шанс просив лиш дати, –
З любов’ю гляну Господу в обличчя,
Ніхто не зможе вже між нами встати.
Творителя Я – виконавець волі,
З дияволом давно стою у герці,
Для Божого зерна любові й долі,
Хоч маю зараз Я рубці на серці.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.12.2018 р.
Написано вночі – 00:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)