ТАКИХ, ЯК ТИ НЕМАЄ
Таких, як Ти немає в світі та не буде.
Про Тебе є написано в Святім Письмі.
Полову знищиш, а зерно усе забуде,
Бо лихо житиме назавжди в пеклі й тьмі.
Описано Святими у пророцтві – все,
Що вдруге прийдеш, але Ти зійшов не Сам…
Ти в Ньому, Він в Тобі й одна душа і серце,
Бо двоє вірили Отцю та небесам…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
22.12.2018 р.
Написано вночі – 00:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)