НЕБЕСНОГО ОТЦЯ – ЦЕ ПРАВДА МОЙСЕВИЧ ЛЮДА – БОГА І МОЯ МІСІОНЕРКА
НЕБЕСНОГО ОТЦЯ – ЦЕ ПРАВДА
МОЙСЕВИЧ ЛЮДА – БОГА І МОЯ МІСІОНЕРКА
(Написано для особливо розумних і пихатих)
Мойсевич Люда – Бога і Моя Місіонерка й – це навіки.
А за образу та хулу на Неї потечуть криваві ріки…
Чекає Львівщину і Старосамбірський район борвій великий,
А духівництво знає, що втрачає й бреше та мовчать Владики…
Але усі вельможі й можновладці, як набрали в рот води,
Бояться правди й кари за свої гріхи й великої біди…
ВСЕ, ЩО НАПИСАНО МНОЮ – ЦЕ ПРОРОЧЕ…
А за таке зло, як священик-демон в с. Стрілки Володимир Паращинець, “директор школи-ліцею” с. Стрілки Ярослав Циб, “вчитель географії” СЗШ с. Стрілки Надя Мартич, Рурич-Шостак – (баба рура), відьма зі Львова – “вчитель-філолог” СЗШ № 100 Галина Заболотна й її колега-подружка – старша відьма з Польової Катерина, організатор злочинноі організації “депутат” Старосамбірської районної ради Михайло Гагалович із своїми членами злочинної організації – це його брат працівик МРЕО Микола Гагалович, нач. ВДК у Старосамбірському районі Тимчак Роман (Швагро Гагаловичів) та його ненависна дружина бібліотекар-кобила Стрілківської школи-ліцею (сестра Михайла Гагаловича) Тимчак Люба.
Все, що описано в моїх вірша усе так і буде, бо – це пророчі вірші.
ДЕНЬ І ГОДИНУ МОГО ПРИХОДУ НА МІЙ ПРЕСТОЛ ЗНАЄ ОТЕЦЬ.
ЗА ДОБРО – БОЖА І МОЯ НАГОРОДА.
ЗА ЗЛО – БОЖА І МОЯ КАРА.
Я ПИСАВ Й ПРОСИВ, АЛЕ БУЛА ХУЛА НА ТРЬОХ…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.12.2018 р.
Написано вночі – 00:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)