СТРАХ БОЖИЙ ТА ПРИРОДИ
Чому до Бога загубили страх миряни,
Побоювання мають лиш з стихій природи…?
Своїх краян не поважають і селян,
Чому антипко й гроші в них на перешкоді…?
Чому Отця й Мою не зберегли любов,
А стали Гагаловичами й Тимчаками…?
Ми воду в річці перетворимо у кров,
Бо Циби й ви до пекла стали жебраками.
Не розуміють, що усе підвладне Богу,
Він все створив й у Всесвіті Його – це власність.
Людина вибирає у житті дорогу.
Людці, ви породили надвисоку смертність.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
17.12.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)