МЕСІЇ ГНІВ
ПИВОВАРНИК ВАСИЛЬ – ЦЕ ШАХРАЙ
Працює в магазині побуту у Стрілках Пивоварник Вася – це шахрай.
Диявол друг його очікує у вогняній гієні, а не Божий Рай.
Односельчан своїх обманює негідник й возить секонд-хенд із за кордону.
Тобі чортяко захотілось бізнесмена трон, але порушив ти закон.
Чому Василю, наволоче за старий ти холодильник взяв з Мойсевич гроші
Такі, як ти людці – це гниди, а багатство воші й захотів життя хороше…?
Негідник ти в районі, а не бізнесмен – такий, як Гагалович депутат.
Тому для вас двоїх у пеклі заброньований смоляно-грошовий верстат.
Людмилі привези антипко новий холодильник й перед нею на коліна.
Вимолюй прощення у Бога й в неї за свій рід і за майбутні покоління.
Трьохкратно можна гривні повернути і молитись за гріхи у каятті,
Щоб не пропало у родини майбуття або не залишилось в забутті.
ДЕ – ВЛАДА, ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА, ПРОКУРАТУРА ТА ПОЛІЦІЯ…?!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
17.12.2018 р.
Написано ранком – 05:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)