МЕСІЯ Й СОРОК ДЕВЯТЬ РОКІВ
Мені сьогодні сорок дев’ять років.
Владичиця весь час мене вела.
Описували Мій прихід пророки
І про святу Людмилу із села.
Підвладний Я – Небесному Отцю.
Прийшов Його виконувати волю.
Живі завидуватимуть мерцю,
Полова в пекло піде у неволю.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
13.12.2018 р.
Написано вночі – 00:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)