Коли холод біжить по тілу,
І відчуваєш нестримну муку,
Аби теплом зігріло –
Тримай мою руку.
Коли в голові твоїй хаос,
І клянеш невідому науку,
Аби здихатись пафосу –
Тримай мою руку.
Коли вночі лякає пітьма,
І боїшся кожного звуку,
Аби дочекатися дня –
Тримай мою руку.
Коли до нестями самотньо,
І на крик не чути відгуку,
Аби стати могутнім –
Тримай мою руку.
Коли кінець зовсім близько,
І втрачаєш єдину сполуку,
Аби життя мати блиски –
Тримай мою руку.