КОРОНОВАНИЙ БОГОМ
Коронований Богом – Рогуля Андрій, –
Про це знає наш Бог і Мойсевич, і Я.
Божа ера настане, народе, не мрій,
Бачить Бог лиш приходу години і дня.
Він гряде вже у величі й в славі на трон.
Повеління – це Господа Бога-Отця.
Б’ється серце з Ісусом давно в унісон,
Бо правлінню Його теж намає кінця.
Коронований Богом – Рогуля Андрій –
Це відомо лиш Богу, Мойсевич й Мені.
Божа ера настане, народе, не мрій,
Бо прихід Його буде Величним в Вогні.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.12.2018 р.
Написано вночі –03:45
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)