Я серед сільських прерій де простори
Де ліси, річки й качки-веселуни
Де гуляй-вітер і зелене море
Вбираю в себе запах долини
Де живуть прості і добрі люди
Де тиша й спокій правили свій бал
І завмерлий часоплин з усіх-усюдів
Привіти шле за міста перевал
Той плин життя без поспіху, погоні
Інакше все, а твій авторитет
Згинути може від страшних агоній
Поки доводитимеш людям усе те
Тут все переплелось: тварини й люди
Влітку все буя, а взимку спить
А ночі зоряні маленьке чудо
Як мила оку ця казкова мить !
Тут цвіркуна невпинно чути співи
І бусла цокіт, солов'я в гаю
В траві лежать і яблука і сливи
За цю красу бувати тут люблю.