До бутіка із нижньої білизни
Зайшла огрядна і поважна дама -
Потрібні їй для полювання стрінги
Кров з носа!
Не знайде — чекайте драми!
Вже чоботи у колір в неї є -
Підбори самого Луї Вітон!
Та бюст без камуфляжу видає
Отож без стрінгів відповідних — моветон.
Мисливці не на звіра, а на неї…
Не полювання — чоловічий раж
Зі зброєю жіночою своєю
Потрібен відповідний камуфляж!
Коли на полювання вийшла профі
Рожеві окуляри кинь тепер -
Кінець вампірам! Ось — новітня Баффі!
Рожевий камуфляж і БТР!