Цікавий стався парадокс:
Потанцювать схотів лис Фокс
Придбав в «Рошені» «пражський торт»,
На лайнера поднявся борт.
Знайти там мріяв танцівницю,
Струнку учительку-лисицю.
Не знав лис Фокс ні поз ні нот,
Лише в кишені стос банкнот.
На лайнері все вищий сорт,
Зустрів лисичку – дав їй торт.
Усівсь дивитись на диван,
Як лиска робить гранд батман,
Розглянув ніжний силует,
Як лиска крутить пірует.
Отак, сидів роззявив рот…
А мріяв танцювать фокстрот.
Підняв старезний свій скелет,
Пішов до неї на паркет…
***
…Такий от вийшов в них сюжет,
Вже скоро лис Фокс став атлет.
А дні і ночі тренування ,
Подарувало їм кохання.
Крок, ронд, шене і поворот
Такий от у лисиць фокстрот.
До танцю, доля, - як додаток:
Подарувала лисеняток.
12.11.2018