І вічний Бог
І вічний біг...
Плетивом
Сплутаних
Доріг
Струмить
Життя...
І тим багаті
І тим душею
Осяйні
Младий та алчний
Прагне злата
Інакші істини
Видні
Сідіючим...
Тривожать сни
О безкінечнім
Те, що свято
Несем з собою
В тому втрата
Що молодим
Не віддаєм
Кипить, бурлить
Єпоха змін
Що принесе
Забвіння, тлін
Й лише відлуння
Вічних Істин
В розвалинах
Буремних стін...