Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ПОВТОРНЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ГОЛОВИ СТАРОСАМБІРСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІ - ВІРШ
ПОВТОРНЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ГОЛОВИ СТАРОСАМБІРСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІ
ПОВТОРНЕ ЗВЕРНЕННЯ
ДО ГОЛОВИ СТАРОСАМБІРСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
ОРЕСТЕ, зроби порядок в районі з Тимчаками, братами Гагаловичами і Цибом…
Не потрібно їм їздити по ворожкам і відьмам та робити зло Мойсевич Людмилі Василівні…
Не потрібно їм шукати захисту у Києві та у світі за скоєний жорстокий злочин Тимчак Любою, побиттям Людмили Василівни…
Не потрібно (скоювати злочин) приїжджати 09.11.2018 р. в 15:44, під мій будинок у Львові та кричати Михайлу Гагаловичу на всю вулицю нецензурними словами, що він мене вб’є, ( це стаття 129 КК України. Погроза вбивством) якщо я не перестану писати правду про його сестру Тимчак Любу.
Не потрібно приховувати зло в районі, чи може – ВИГОДА…???
Чому лихо, Ярослав Циб й досі на своїй посаді та розкрадає державні кошти і майно ліцею-школи-інтернату…??? ЙОГО МІСЦЕ В ТЮРМІ…!
Чому Тимчак Люба – досі на посаді в ліцею-школі-інтернаті…???
ЇЇ МІСЦЕ В ТЮРМІ…!
Чому, як голова району, прикриваєш у своєму краю зло і сам приймаєш участь…???
Твоя поведінка… доводить участь в організованій злочинній організації…
ОРЕСТЕ, ЧОМУ СВОЄЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ… НЕВЖЕ ХОЧЕШ СВОЄМУ КРАЮ БОЖОЇ КАРИ…???
БОНК ОРЕСТЕ ЕДУАРДОВИЧУ,
ЗА ЖИТТЯ, ЗДОРОВ’Я, БЕЗПЕКУ, ДОБРОБУТ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ
МОЙСЕВИЧ Л. В. ВІДПОВІДАЄШ ГОЛОВОЮ…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.11.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)