Фомін Олег Олегович
(26 березня 1991р - 26 жовтня 2018 р)
Улянівка Олександрійського району Кіровоградської області.
Кулеметник 22-го окремого мотопіхотного батальйону, 92-ї окремої механізованої бригади.
Важко травмований внаслідок нещасного випадку, що стався 19 серпня 2017 р. поблизу смт Оленівка (Волноваський район, Донецька область). Після тривалого лікування у різних госпіталях, бувши паралізованим, помер 26 жовтня 2018 року у Львівському військовому госпіталі.
Сімейний стан: Залишились дружина і дві дочки.
Місце поховання: с. Улянівка, Олександрійський район, Кіровоградська область.
Його згасала в небі зірка
І чорна хмара підступила.
Сльоза в дітей котилась гірка
І стежку відчаєм стелила.
У снах летіли його дочки
По тій стежині до шпиталю,
Ці дві кровинки-ангелочки,
Та їх не чули й не питали.
Забрали тата із собою
Смертельні Ангели небесні.
Як їм змиритися з бідою,
Що він пішов і не воскресне?
Як їм надалі в світі жити
І що робить без свого тата?
Усе життя цей біль терпіти..
Покрилась смутком їхня хата.
Сьогодні плаче Україна
І слізьми землю покриває.
Стає навколішки родина,
Низенько голову схиляє.