Демократія дісталася до Раю -
Вибори Всевишнього на часі
Претенденти із плакатів вихваляють:
Лиш вони герої, справжні аси!
Скрізь реформи обіцяють - з неба ману,
На хресті висіли разом всі...
Для народу — волю,честь та шану,
Матері купали їх в росі!
Кандидатів вийшов довгий список
Підлих обіцянок плив дурман:
Сім ракшасів, претів десять писок,
Воланд, Вельзевул, Левіафан...
На заставу в Бога нема грошей
Він же їх не крав і не збирав
Гроші в його світі — бруд і воші,
Цінності в Раю — не марнослав.
Виборча комісія із Джинів,
Аванддон стоїть на охороні,
Луцифер за головного з прокурорів,
ПараВій утверджує закони.
Як таке можливо в божім Раю?
Владою торгують, як майном...
Вкотре, нам під носа підсувають
Вибір між старим й новим лайном.