БОЖІ ЗАКОНИ І ЗАКОНИ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ – ПРАВЛІНН ДЕРЖАВОЮ
БОЖІ ЗАКОНИ
І ЗАКОНИ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ –
ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
ПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВОЮ
1. В Україні – вічне правління Божого Монарха й намісника Бога на землі. Майбутнього Володаря світу коронованого Господом Богом.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ
17.10.2018 р.
Написано вночі 04:05
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)