Я у мріях навіть не шукала
Те народження у кожному вірші
Потаємних почуттів кресало –
Промінець відвертості душі.
Мрійливість ніжна, грайлива
У кожній душі розквіта
Дарунком любові сміливо,
Відвертістю думки луна,
Плекає у серці надію –
Безмежність народжує мрію.
І легкість у ній світанкова
Зі свіжістю відкриття,
І далеч зірок загадкова
З осяйністю забуття
Пульсує Життям неухильно,
Веде до мети неодмінно.
У мріях Вічності подих,
Мудрість тиші, що спонука
Сьогодення відчути дотик,
Бо у завтра з ним простягла
Віра в краще руки свої,
Що підтримує нас у житті.
Бо у ній віра у себе
Завжди веселкою виграва,
По шляху веде куди треба
Тільки поглядом, зайві слова.
Мрія в нас головне відчуває –
Сутність щирості набуває.
2017р.
* Плакат для виставки "Окрилені мрією", що була в Центрі Української Культури та Мистецтва (Київ).