Йде дощ…
Йде дощ і музика торкається душі,
І грім у небі заважає тиші.
А день підказує : за часом поспіши,
Бо завтра її слухатимуть інші.
Бо завтра день в обіймах принесе
Для когось щастя, а для когось болі,
А іншим хочеться понад усе
Любові справжньої, величної, земної.
А хтось засне і полетить в світи,
Пізнає, там вже, таїну правічну…
А ми сьогодні поряд Я і ТИ
Мелодію дощу смакуєм звично.
І ось вони миттєвості життя,
Що нишком губляться поміж роками
І кожний день для нас без вороття.
Цінуймо дні і тих хто поряд з нами.