Хто любить, як небо вдягає блакить,
Як сонце планету лоскоче,
Як хмарка пливе, як веселка висить,
Як дощик у шибку стукоче,
Як марево сіре окутує ліс,
Як сад угинається плодом,
Як ніч накидає у зоряний віз
Сни-мрії й везе небозводом,
Як пташка співа за вікном на зорі,
Як вітер вигойдує вітку,
Танцює сніжок у зимовій порі,
Народжує пуп’янок квітку.
Хто любить науки і знань дивовиж,
Дитячий запал і знемогу,
Той вчителем може назватися лиш,
Наставником, посланцем Бога.
Дивовиж – дивовижа.
Чудово!. Прекрасно описано...Справді хіба таку красу можна не любити...І вчителю треба дітей навчити,звернути увагу на цю красу, її любити і цінити.
З наступаючим Вас Святом- ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!!!
МИру, достатку, поваги, терпіння!!!