Вбивство, погрози, насильство,
Расизм, шовінізм і нацизм.
Спаковане все кровопивство,
У слові однім сіон.зм.
С.он ватажок, предводитель,
Що визрів в кубельці ж.дів
Д.явол його повелитель,
З темряви війни й грабежів.
У цім світі ги.ота керує,
Злодюги, ф.фло, фарисей.
Заможний Ізр.єль бикує,
і тішиться там… Мо.сей.
Сидять, як в ЦеКа у МАУПі,
У Раді свистять із Рожка.
См.трящі, як прищ на з.лупі,
На нашому тілі бл.ха.
Гноїла нас гів.нь, косила,
Живемо в смерд.тах сміття.
У планах єдине в них- Сила,
Відмова нам прав на життя.
Фанатики підлі і буйні,
Сліпий і глухий юдаїзм.
Буття їх цинічне й отруйне,
Зоветься і.до - нац.зм.
Велика страшна небезпека,
Загрозу несе с.мітизм.
Зупинимо австралопітека,
В погибель веде фанатизм.