Я у сни заглядаю, а очі сумні,
Де ж поділася ти, моя мила,
Може , десь, пропливаєш в чужому човні,
Чи летиш в піднебессі на крилах?
Заглядаю, гадаю, не спиться мені,
Хочу все таки погляд спіймати.
Тільки ти все чомусь заперечуєш: ,,Ні!
Іншим разом, додому жде мати!”.