Зачистили Персію, Рим розорили,
І Грецію, Русь, і Єгипет… Союз.
Усім «богхоопрані» різали жили,
І велич їх танула в царстві медуз.
Тепер за Украйну взялися іуди,
Гіє.и від пек.а шмагають, гризуть.
У сутінках злої… німої полуди,
Нещасну сирітку в облогу беруть.
Вставай Україно! Велика- Єдина!
Вже досить дрімати у сонмі надій.
Посивіла з горя багряна Калино,
Здійми нас Матусю на ворога в бій!