Земля вбудована свічками,
Газони вкопані в асфальт.
Всі клапті дояться жи2ами,
Всьо хорошо гуде зі шпальт.
Не нам належить все… Єг.ві,
Трущоби нам, бо в нас війна.
Як джунглі Київ в забудові,
Та має з того… сата.а.
У статках дітки його, внуки,
Бикує ж в Києві Орда.
Немає місця без задухи,
Пливе столиця і вмира.
Де ліс озера, подніпров’я,
В крутих хоромах кабани.
Ми в резервації край поля,
Усе схопили… поц.ни.
Дістали… викурим сво.оту,
Бо нам не довго до труни.
Пора до пекла Сава.ту,
Взяли за горло гризуни.