Сьогодні ти, а завтра я,
Сьогодні я, а завтра ти,
Так побудована земля,
А ми по ній лиш маєм йти..
Сьогодні ніч, а завтра день,
Сьогодні день, а завтра ніч,
Ти не спіши прошу лишень,
Ще втомишся,журби безліч..
Буває сумно знаю я,
Але і щастя за спиною,
Це люди, ті для кого ти сім'я,
Які так гріють ніжно душу твою..
Сьогодні сам а завтра з кимось,
сьогодні з кимось а вже завтра сам,
й таке буває,але бережимось,
Так мало часу дано долею всім нам ..