ПРОХАННЯ – НАКАЗ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ
ПРОШУ ТА НАКАЗУЮ: усім працівникам школи-інтернату с. Стрілки, Старосамбірського району, Львівської області, піти до районного суду або в районний відділ поліції та написати усю правду про те, як на Людмилу Василівну Мойсевич 23.04.2018 р. в 9:30 на робочому місці було вчинено підготовлений замах на вбивство, де підло ззаду напад нелюда, великих габаритів – Любою Тимчак, де кобила, гниль, гидота, наволоч і відьма Люба Тимчак (Гагалович) з нелюдською жорстокістю, головою била об стіну і лежачу, побиту копала ногами і виривала жмутами волосся з голови.
ОСОБЛИВО ПРОШУ ТА НАКАЗУЮ ПАМ’ЯТАТИ ПРО ПРАВДУ І ЛЮБОВ:
1. Бойко Марії – вчителю трудового навчання школи-інтернату.
2. Дубравскій Марії – техпрацівнику школи інтернату.
3. Пинько Лесі – техпрацівнику школи-інтернату.
Ви образили вибраних слуг Всевишнього і підняла руку на Небесного Отця-Творця неба і землі.
Я, Андрій Рогуля, даною мені владою Пресвятої трійці: не прощу нікому брехню, фальсифікування і фабрикування будь-якої справи, приховування правди, приховування правди злочину, образу Бога і хулу на Нього тому, що – це все зло.
За зло – Божа кара! За добро – Божа нагорода!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.08.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)