Вибирає смерть найкращих
І сприймає все інакше
Той, хто бачив її вогні...
Ринг умитий рясно кров'ю,
І минають у двобоях
В нім всі ночі твої і дні.
Бої без правил – нещадний одвічний зоооов...
Співчуття женеш в безодню
І ненависть разом з кров'ю
Всю вкладаєш в один удар!
Переможцю честь і шана,
За поразку будеш гнаний,
Бо юрба не щадить нездар!
Бої без правил – нещадний одвічний зооов...
Бої без правил – розбиті світи укров!
Холодний гнів здолає страх,
Життя у долі на вагах -
Немає в тім двобою меж і заборон!..
Облиш полон своїх вагань -
Загинь або перемагай,
Сміливо ринь у бою вир за рубікон!
XA!
Жалюгідні корчі влади,
Той не вижив, хто не зрадив
Всіх, з ким разом ішов на смерть...
Тут немає слова «друзі»,
І твоїх крихких ілюзій
Світ залила отрута вщерть!
Бої без правил – нещадний одвічний зоо-оов...
ЕЙ!
Бої без правил – розбиті світи укров!
Холодній гнів здолає страх,
Життя у долі на вагах -
Немає в тім двобою меж і заборон!..
Облиш полон своїх вагань -
Загинь або перемагай,
Сміливо ринь у бою вир за рубікон!
СОЛО
Твою ринг рішає долю,
Той байдужим став до болю,
Хто готовий іти за край!..
Може, бій, що йде навколо,
То твоє прощальне соло,
Й ти до ноти його зіграй!
Бої без правил – нещадний одвічний / зоооов!
ЕЙ!
Бої без правил – розбиті сві / тиии у крооов
Холодний гнів, здолає страх,
Життя у долі на вагах -
Немає в тім двобою меж і заборон!..
Облиш полон своїх вагань -
Загинь або перемагай,
Сміливо ринь у бою вир за рубікон!
О-О-/О!
О-О-О!
Холодний гнів здолає страх,
Життя у долі на вагах -
Немає в тім двобою меж і заборон!..
Облиш полон своїх вагань -
Загинь або перемагай,
Сміливо ринь у бою вир за рубікон!