З Днем народження, панно, у розквіті літ
Заплітаєш у косу калиновий цвіт.
Одягаєшся в плахту барвистих лугів,
Напікаєш на всіх запашних пирогів.
На підборах червоні зручні чобітки,
Вишиванку, де вмить оживають квітки,
З пишних мальв і барвінку розкішний вінок,
Гордо, легко і мило робиш впевнений крок.
Ти ступаєш в буяння замріяних трав…
Незалежна, рум’яна … посеред заграв,
А на чорній хустині - маки жаром цвітуть,
Бо в країні війна, мирні люди там мруть.
Та ти знаєш, що скоро часи ці пройдуть,
І тебе у весільнім танку поведуть.
Буде в тебе весілля коровай і танок,
І навколо як квітів – дрібних діточок,
Патріотів - синів і красивих дочок,
Одягнеш в вишиваний розмай сорочок…
Заспівають тобі і великі й малі,
І розквітнуть сади на красуні-землі,
Будем жити в достатку - країна і я….
З Днем народження рідна Вкраїно моя!
23.08.2018 рік