Ви не Украйна... ви - їй вороги,
Гопота ви…соплі зміїні.
Гряде пора... піддати вам з ноги,
Щоб не смерділи у моїй країні.
Нема “святих” на сході, на війні,
На островах синки відпочивають.
В Мальдівах гріють *** у вині,
Мої сини Украйну захищають.
Топтали нашу мову, як могли,
На Соловки за неї відправляли.
Тож пельку богхоопр.не стули,
Чи не твої діди нас фасували?
Чужа чорноризь є ви... - не святі,
В голодоморах нечисть нас косили.
Всесвітня шльондра ви у... гоп.ті,
Аборт невдячний сивої кобили.
Комфорт гієнні в владі і війні,
А то ж від сат.ни... ви земноводні.
Зовсім недавно колупалися в г.вні,
Відтправим вас туди ж «богхоухотні».