"Хай летять за вікном століття крізь лелечі краї мої.
Мені байдуже, грають віття, в серце мрії і солов’ї..."
/ Променистий менестрель./
***
Музика літа,теплом нагріта,
Росами вмита,дзвінко звучить.
Гарна і мила,і розмаїта
Наче струмочок чистий дзюрчить…
Проміння сонця пестить і ніжить
Й веде до річки всіх диваків.
І вся природа диво сповістить
І об'єднає у гурт співаків.
І коромислом райдуга висне,
Кожен чекає свій «хеппі енд»,
Щоби любити й радіти ,звісно,
І пам'ятати кожен момент…
А Поет мріє і чує пісню
Сонця і неба,води й трави..
І Ця мелодія в серденьку висне,
І У душі,та і..в голові.
14.08.2018р.