Ти в полі воїн, коли троє
Чи тисяча супроти тебе
Слабі лиш сильними є грою
За сильних же горою небо
Не треба зла, не потребують
Не в кількості чи злобі сила
І силу у собі відчуєш
І за спиною будуть крила
За тилом лиш поля боїв
Слабкі там силу здобувають
Опісля бою Раю хтів
І гідні Раю досягають
Відтають ті, хто не відтав
Всі рани заживуть миттєво
Щасливі будуть, хто кохав
Все дріб'язкове не суттєве
Хоч левом будь, хоч дикобразом
У кожному герой живе
Хтось здався майже як одразу
А хтось вже до кінця як йде...