ДЯКУЙ БОГУ, МІЙ СИНУ…
П’ятий рік йде гібридна війна в Україні,
І Донбас, і серця українські в руїні.
Плачуть вдови і діти святої країни,
А при владі чинуші будують хатини.
Як так можна мирянам у душу плювати,
Може досить Вітчизні в брехні воювати.
Ви полова, бо знаєте, що винуваті,
Гребете ви лопатами гроші й при святі.
Ти озлоблений, сину, вернувся додому,
Бо на владу, герою, ти маєш оскому.
Не кажи ти про біль свій, дитино, нікому,
Помолися до Бога й подякуй Святому.
Що вернувся до мене живий, хоч без ніг.
Тобі Бог допоміг, бо ти смерть переміг,–
Хоч у тебе постійно нахмурені брови,
Твоє серце я бачу постійно у крові.
Дякуй Богу, мій сину, за все у житті
Й ти ніколи не будеш тоді в забутті.
І не думай сходити зі свого путі,
Бо залишися, любий, в своїй самоті.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11 .08. 2018 р.
Написано ранком – 04:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)