Вся політика фальшива,
Що кадило у попа.
Блиск грошей з презерв.тива,
Соска... газова труба.
Що гейропі та руїна,
Пощо янкам та війна.
Дохід тішить Бедуїна,
А могили... то ціна.
Ж.д збагатиться війною,
То для йолопа... пости.
Маєм справи з сараною,
Знов вготовані хрести.
МакрОн, Меркель так для дива,
Ляпи видержить губа.
В них одне в ціні... нажива,
Нас фільтрує жи2оба.
Шоколадне маєм диво,
З екскаватора мара.
Скажем чесно і гидливо,
Геть слизняче лізь з двора