Несуть нам знову інформацію щасливу,
Ген соловей з амвона так рече...
Масковскій дяк парх.того розливу,
Підставить для України плече.
Як солод з вуст сиропом пісня ллється,
Ну дайте ще... гримить речетатив.
Хтось плаче ще, а хтось уже сміється,
Тупі не знаєм, що немає перспектив.
Та Пєцька знає... точно, що врятує,
Це ж скільки вже... по Вкраїні могил?
По всьому світу б.дло тріумфує,
А чи не досить нам па.хатих вас... гор.л!