Рідний, любий, милий, візьми мене у свої сни,
Нехай хоч там мені спокійно, добре буде…
Та тільки сподівання ти, гляди, не обмани,
Бо то так важко зневірятися у людях…
Візьми мене до себе, пригорни і обігрій,
Подаруй впевненість і віру у майбутнє,
А ще доведи, що ти цілком і повністю мій, –
І я воскрешатиму той час незабутній.
У тебе розкоші й багатства зовсім не прошу -
Усе це зайве, коли ти поруч зі мною.
Лиш будь коханим, порадником, другом хорошим,
А я, у свою чергу, житиму тобою…
…2013 р.
Руслана Ставнічук (с)