Роздивляюся в дзеркалі зморшки
Й сивину у волоссі бачу.
Уповільнити б час хоч на трошки
Й повернути безжурну вдачу.
Чоловікові вік не вада,
Сила й мужність завжди у моді.
Навіть в сні обпікає зрада,
Тому й думати більше годі.
Ти коханий, а я старію.
Не така, як була в юнацтві.
Вже стає не суттєвою мрія
В почуття, як у море, впасти.
- Ти, кохана, дивися в очі,
Хай я дзеркалом стану для тебе,
Бо милуюсь тобою щоночі ,
Обнімаю уранці, як вперше.
І для мене ти не змінилась,
Наймилішою, рідною стала.
У житті, нече янгол , з'явилась.
У полоні любові сховала.
Дарувала тепло і ніжність.
Зберігала у домі світло.
Гартування вогнем пройшла вірність -
Повертався з далекого світу.
Ти чекаєш, як вірна пристань,
Через бурі до тебе лину
Я долатиму будь-яку відстань,
Бо ніколи тебе не покину.