ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ
ПОРОШЕНКУ ПЕТРУ ОЛЕКСІЙОВИЧУ
СПРАВА КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ
№ 12018140320000214 ВІД 23.04.2018 РОКУ ПРО ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ
МІСІОНЕРКИ І ДОВІРЕНОЇ ЛЮДИНИ БОЖОГО МЕСІЇ
СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області проводилось досудове розслідування слідчою Павліш М. В. під керівництвом, заст. нач. Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області нач. cлідчого відділення Голубець В. В.
ПОСТАНОВА ПРО ЗАКРИТТЯ СПРАВИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ
№ 12018140320000214 ВІД 14 ЧЕРВНЯ 2018 РОКУ – ФАЛЬСИФІКОВАНА ТА ЗФАБРИКОВАНА ТАК, ЯК І МАТЕРІАЛИ СПРАВИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ № 12018140320000214 ВІД 23.04.2018 РОКУ – ФАСИЛЬФІКОВАНІ ТА СФАБРИКОВАНІ.
ДЛЯ ВЛАДИ УКРАЇНИ – ЦЕ ГАНЬБА…!!!
ДЕ ВЛАДА, ПРОКУРАТУРА, ПОЛІЦІЯ…???
ЧОМУ НЕМАЄ ВЛАДИ В УКРАЇНІ, ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ, ПРОКУРАТУРИ І ПОЛІЦІЇ…???
ПЕТРЕ, СКОРО Я ВІДВЕРНУСЯ ВІД ТЕБЕ, ЯК ТИ ВІДВЕРТАЄШСЯ ВІД СВОЄЇ ДИТИНИ
МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛИ ВАСИЛІВНИ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ
01.08.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)