Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СПРАВА КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ № 12018140320000214 ВІД 23. 04. 2018 РОКУ ПРО ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ МІС - ВІРШ
СПРАВА КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ № 12018140320000214 ВІД 23. 04. 2018 РОКУ ПРО ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ МІС
СПРАВА КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ
№ 12018140320000214 ВІД 23.04.2018 РОКУ ПРО ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ
МІСІОНЕРКИ І ДОВІРЕНОЇ ЛЮДИНИ БОЖОГО МЕСІЇ
ПОСТАНОВА ПРО ЗАКРИТТЯ СПРАВИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ
№ 12018140320000214 ВІД 14 ЧЕРВНЯ 2018 РОКУ – ФАЛЬСИФІКОВАНА ТА ЗФАБРИКОВАНА ТАК, ЯК І МАТЕРІАЛИ СПРАВИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ № 12018140320000214 ВІД 23.04.2018 РОКУ – ФАСИЛЬФІКОВАНІ ТА СФАБРИКОВАНІ.
Всі ті, хто дав, дає неправдиві свідчення, виносить фальсифіковані та сфабриковані рішення та постанови на підставі фальсифікованих і сфабрикованих матеріалів, приймає незаконні рішення та постанови, хто промовчав і приховав правду по справі кримінального провадження № 12018140320000214 від 23.04.2018 року з будь-яких причин і всі ті, хто допомагає злу – зло.
Старосамбірський район Львівської області та с. Стрілки будуть мати велику кару – це через “священика” с. Стрілки В. Паращинця, директора школи-інтернату Я Циба, бібліотекаря Л. Тимчак і всі тих, хто ображав і ображає в рідному районі та с. Стрілки місіонерку Божого Месії, Людмилу Василівну Мойсевич – зло.
Ображати її – Це ображати мене, а ображати мене – це ображати Бога.
А ЦЕ ХУЛА НА СВЯТЕ І – ВЕЛИКЕ ЗЛО, А ЗА ЗЛО – БОЖА КАРА
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ
30.07.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)